Onze werkwijze

BrandPremiums is het meest creatieve custom made premium agency van Europa.

1. Briefing

BrandPremiums is een creatief bureau dat werkt op basis van een communicatie briefing.

2. Concept Ontwikkeling

Aan de hand van de briefing ontwikkelen we een aantal custom made, onderscheidende en unieke concepten voor premiums. Uit deze concepten kunnen een of twee concepten worden gekozen voor verdere uitwerking.

3. Concept uitwerking / Prototype

In deze fase worden de concepten verder uitgewerkt naar een prototype. De belangrijke aspecten als uiterlijk, materiaalkeuze, kosten, branding, timings, etc. worden allemaal in deze fase behandeld.

4. Productie

Feitelijke productie van de goederen en controle. Deze vindt meestal plaats in Europa of China.

Over BrandPremiums

Ontstaan
BrandPremiums is ontstaan uit een reclamebureau en wordt geleid door reclame mensen met een reclame hart. Wij begrijpen dat het premium een onderdeel is van de totale campagne. Vormgeving, huisstijl, timing en prijs worden zeer goed bewaakt door ons team.

Lokale producties
BrandPremiums heeft zich door middel van haar uitgebreide netwerk ook gespecialiseerd in lokale producties binnen Europa. Wij zijn als bureau in staat om complete custom made geproduceerde premiums in Nederland of Europa te produceren. 

Het is dus niet altijd noodzakelijk om grotere producties in China laten maken. In Europa zijn zeer veel fabrikanten en specialisten die tegen concurrerende prijzen kunnen produceren. Duurzaam produceren, groene energie labels, het uitsparen van zeevracht evenals het stimuleren van de lokale economie is voor veel van onze klanten dan ook erg belangrijk.

EcoVadis
BrandPremiums wordt elk jaar door EcoVadis getoetst op haar CSR beleid. We zijn in 2015 beloond met een zilver niveau en behoren tot de top van onze branche.

EcoVadis BrandPremiums silver level

Platform Promotional Products
BrandPremiums is lid van de branchevereniging Platform Promotional Products. Naast onze eigen Gedragscode werken wij ook conformed de ‘Code of Conduct‘ van PPP.

Platform Promotional Products BrandPremiums